To je Janša zabrusil novi ministrici za zdravje, ob sliki skupaj z Janullom in Kebrom

Slika. omrežje X

Levičarski razgrajači in časov vlade Janeza Janše, ki so se poimenovali v iniciativo Glas “ljudstva”, imajo skupaj z nekdanjim ministrom Kebrom, vedno, neke čudne ideje glede zdravstva. No te ideje so Jaša Jenull in njegovi razgrajači dali celo na papir in jih predstavili ministrici.

Dogajanju  ko so se srečali predstavniki iniciative Glas ljudstva in ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel, bi lahko rekli prava burleska.  Predstavniki “civilne družbe”, Jaša Jenull in njegovi levičarski razgrajači, so ministrici predstavili predlog svojega interventnega zakona, ki naj bi se loteval ključnih vzrokov za zdravstveno krizo v Sloveniji.

In kot bi se delali norca iz ljudi, je ministrica je po sestanku dejala, da se v večini rešitev strinjajo, razlikujejo pa se v procesu, kako priti do cilja. No zagotovo bo sedaj s temi predlogi zdravstvo v Sloveniji “rešeno”? Se je pa ob sliko, kjer so se nastavljali levim novinarjem Jaša Jenull, ministrica za zdravje in bivši minister za zdravje Dušan Keber, oglasil Janez Janša in zapisal: “Če imate zdravstvene težave, potem ne glejte te slike “vrha” slovenskega zdravstva. Samo še slabše bo!”

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
62%
8.8km/h
75%
12°C
14°
7°
11°
Fri
9°
Sat
4°
Sun
4°
Mon
6°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.