V SDM, Gibanju svoboda poslali navodila, kako se zaščititi pred kozmičnim dežjem

Slika: SDM

Nebulozam, ki jih prežvekujejo pri Gibanju Svoda ni videti ne konca ne kraja. Še vedno pa odmeva največja neumnost tega sklica parlamenta – kozmični dež poslanca Svobode,  Aleksandra Prosen Kralja.


“Ne vem točno, v kateri državi, ali je bila Danska, Nizozemska ali Norveška. Kozmični dež je dokazano povzročil sistemsko napako v glasovanju, ko so vzporedno glasovali digitalno in tudi fizično,” je v sredo po zapletu po glasovanju o predlogu SDS in NSi glede usklajevanja socialnih transferjev, dejal poslanec Svobode Aleksander Prosen Kralj. No temu se še danes smeji Slovenija. 

Očitno kozmični dež vpliva tudi na obnašanje predsednika vlade Roberta Goloba, ki svojimi nesposobnimi potezami rešuje Slovenijo. Da bi kozmični ež čim manj vplival na delo poslancev Gibanja Svobode, so jim pri Slovenski demokratski mladini (SDM), dostavili paket z alufolijo in navodili za izdelavo zaščitne čepice pred kozmičnim dežjem.

V SDM so Gibanju Svoboda poslali tudi naslednje sporočilo:

“Spoštovane poslanke in poslanci PS Gibanje Svoboda,

v prejšnjem tednu smo lahko državljani in državljanke spremljali pravi show v Državnem zboru RS, ko je prišlo do glasovanja o opozicijskem amandmaju na predlog Zakona o izvrševanju proračunov Republike Slovenije za leti 2024 in 2025.
Kot je pojasnil vaš poslanec Aleksander Prosen Kralj, je prišlo do vpliva kozmičnega dežja na glasovalne naprave. Kasneje ste koalicijski poslanci brez jasne pisne obrazložitve, v kateri bi se morale navesti težave pri glasovanju ter razlogi za nastanek teh težav, odločili, da je prišlo pri spornem glasovanju do tehnične napake.
Ker natančna tehnična napaka še do danes javnosti ni znana, predvidevamo, da vi veste nekaj več, kar pa nočete razkriti državljankam in državljanom Republike Slovenije.
Ena izmed možnosti, ki jo je omenil tudi vaš poslanec, je torej kozmični dež.
Znana revija Science je ravno pred dnevi objavila novo študijo na temo kozmičnih žarkov, ker pa v tej znanstveni raziskavi še niso preučeni učinki kozmičnega dežja na glasovalne naprave v Državnem zboru RS, v Slovenski demokratski mladini priporočamo poslancem Gibanja Svoboda, da ravnajo samozaščitno, saj ste prav vi najbolj ogrožena populacija, kar dokazuje tudi zadnje glasovanje o amandmaju na ZIPRS.
In ker smo v SDM vedno pripravljeni pomagati ogroženim, smo se odločili, da vam podarimo alufolijo ter navodila za sestavljanje zaščitne kapice. Ker pa lahko v vsakem trenutku pride do posodobitve Windows sistema, smo vam navodila priložili kar v pisni obliki. Saj veste, da ne bo prišlo do nepotrebnih težav.
V upanju, da vam bodo zaščitna sredstva pomagala pri glasovanju v korist državljank in državljanov Republike Slovenije, vas lepo pozdravljamo.

Slovenska demokratska mladina”

Glede na trde glave poslancev Gibanja Svobode, upajmo, da bo folija za vse zadostovala.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.