To je rezultat Golobove vlade. Z njo je zelo zadovoljnih le 5,7 % vprašanih?

slika, fotomontaža

Da vlada Roberta Goloba vedno bolj tone in jezi Slovence je že dolgo znano. V torek se bodo na ulice pognali kmetje iz vse Slovenije, tretjega maja pa že četrtič upokojenci. Neumnostim, ki jih zganja ta vlada pa ni ne konca ne kraja

Leto dni po volitvah je anketo za časnik Delo izvedla agencija Mediana, kjer so spraševali anketirance, kako so zadovoljni z vlado Roberta Goloba? Z delom aktualne vlade je zelo zadovoljnih 5,7 odstotka vprašanih, 19,9 odstotka pa jih je zadovoljnih. Niti zadovoljnih niti nezadovoljnih je 27 odstotkov, nezadovoljnih pa 18,9 odstotka. Da so zelo nezadovoljni, je odgovorilo 24,9 odstotka anketirancev. Odstotek vprašanih na to vprašanje ni želel odgovoriti, 2,6 odstotka pa nista znala odgovoriti. Glede na to, da je premier na zadnji seji hvalil vlado in uspehe, bi se danes morala v Sloveniji cediti mleko in jed. In več, kot očitno je, da NE!

Prav zanimivo je recimo to, da so v anketi preverjali ali anketiranci podpirajo vstop NSi v vladno koalicijo. Dobrih 30 odstotkov je odgovorilo z da, 46,5 odstotka pa, da tega ne podpirajo. Da ne ve, je odgovorilo 20,9 odstotka vprašanih, 2,4 odstotka vprašanih pa na vprašanje ni želelo odgovoriti.

Kako pa vi ocenjujete delo vlade?

vir: Delo, Žurnal24

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.