To je smetišče, kjer so odvrgli truplo male Danke. Podrobnosti!

deklica Danka

Kriminalistična policija iz srbskega mesta Bor je, kot smo pisali TUKAJ, aretirala delavca komunalnega podjetja Vodovod Bor S. J. (50) in D. D. (50), ker sta osumljena, da sta ubila malo Danko (2).

Kot pišejo srbski mediji, sta se delavca s službenim vozilom fiat panda zaletela v mlado peško. Njeno trupelce sta dala v prtljažnik avtomobila in ga odvrgla na smetišče ob Banjskem polju. Tam naj bi v preteklih dneh že potekala iskalna akcija.


Smetišče, kjer naj bi odvrgli truplo male deklice Danke, slika: Slovenske novice

Po pisanju Informer.rs je bila Danka tik po nesreči še živa, nato pa jo je eden od delavcev usmrtil z rokami. pišejo Slovenske novice. Kot piše portal ATV je osumljeni delavec komunalnega podjetja, v Ulici Radomira Putnika s službenim vozilom »fiat panda« zbil peško, dve leti staro Danko, in jo ubil. “S sodelavcem sta nato truplo deklice odložila v prtljažnik vozila, nato pa sta se odpeljala do divjega odlagališča na “Starobanjskem putu” pri Boru, kjer sta truplo odvrgla ob desnem robu ceste,” pravi vir blizu preiskave.

Preiskava kriminalistične policije PU Bor kaže, da se vse skupaj zgodilo 26. marca okoli 13.52, torej sedem minut zatem, ko je deklica po besedah mame izginila. Srbski predsednik je še dejal, da imajo več kot očitno opravka s pravima “monstrumoma”.

 

 

VREME

Maribor
jasno
38%
11.3km/h
0%
32°C
35°
30°
31°
Wed
20°
Thu
19°
Fri
23°
Sat
18°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.