To je trasa petkovega shoda upokojencev! Avtobusni prevoz tudi iz Maribora!

shod upokojencev

V petek, 1. decembra se obeta zadnji letošnji shod upokojencev, ki ga organizira društvo 1. oktober. Pravice upokojencev se še niso izboljšale, še več. poslabšale so se, so zapisali v društvo 1. oktober in vabijo na vseslovenski shod.

V PETEK SE OB 15.URI VIDIMO V LJUBLJANI na protestu. Bučni in glasni bomo, ne pa nasilni! Začeli bomo tako, kot vedno z mimohodom po Ljubljani. Ustavili se bomo pred vlado in Golobu sporočili, da je čas za odstop. Vrnemo se v spremstvu sinfonije BOLERO, glavna govornica bo to pot dr. Tina Bregant. Peli bomo Slovenija od kod.. Čebelice, Na Roblek, Pesem v spomnim in še marsikaj. Glavni pevki bosta Jožica Kališnik in Suzana Mally.

“Zahtevali bomo svoje upokojenske in delavske pravice, usmiljenja ni! Še enkrat povem, ne hodite zaradi Ruparja, ne zaradi “Glas upokojencev”, PRIDITE ZARADI SEBE!! Tudi upokojenci, ki ste volili levičarje in ki se sedaj norčujejo iz vas!! Pozabite, da boste pravtako dobili doseženo, če se bomo drugi borili, vi pa ne. Premalo nas je.. Povabite tudi drugače misleče, ki vedno nasedajo obrazom, ki jih potrebujejo le za volitve.

Tudi iz Maribora bo na shod odpeljal poseben avtobus, kjer je še nekaj prostih mest.

Neposredni prenos s shoda bomo predvajali v živo s Trga republike od 14.30. ure dalje!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo rošenje
65%
6.7km/h
100%
11°C
14°
8°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.