To je zanimiva satira na Golobov klic Ani Roš! Odzivi!

Robert Golob, zajem slike

Ob čestitki, ki jo ja predsednik vlade namenil Ani Roš, so se vsuli številni komentarji na družbenem omrežju. Še posebej zato, ker je narejen priskutno priliznjen film, kot bi se Golob pogovarjal najmanj z svetovno zvezdo.

Zaigrana Golobova čestitka Ani Roš je zakurila družbeno omrežje. Ana Roš, kuharica za petičneže, je s Hišo Franko v Michelinovem vodniku za leto 2023 pridobila novo zvezdico in se sedaj ponaša s tremi. Kar je seveda pohvalno, a po Golobovo precej priskutno. Vsaj tak vtis je pustil potem, ko je v zaigrani čestitki, čestital Ani, kot bi bila nekakšna svetovna filmska zvezda.

Iz Golobovega voščila pa je že nastala zanimiva satira

Očitno je Ana Roš všeč, tudi, včasih pomembnemu novinarju Vladimirju Vodušku, danes pa le še bledi senci tega, saj se je ob odzivih na Golobovo čestitko, Ani Roš, obregnil tudi ob naš portal in ga poimenoval: “Portal, ki odkrito koketira z opozicijo in biča vlado Roberta Goloba.” Bistroumna misel,  ni kaj. Še bolj pa nas veseli, da si Vodušek, tudi s pomočjo našega portala viša svojo slabo naklado?

Od bistroumnih misli odpisanih novinarčkov pa k odzivu na Golobovo hvalo in zaigrani telefonski klic Ani Roš. To je zabeležilo omrežje X:

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.