To je zapis župana Škofljice, o poplavah, ki je razburil levičarje

slika je naključna, facebook

V teh dnevih, ko se Slovenija spopada z največjimi poplavami v zgodovini države, se predsednik vlade sonči na morju, leva mladež, ki je v času vlade Janeza Janše, zganjala nebuloze na ulicah pa se je poskrila. Je pa župan občine Škofljica Primož Cimerman, takim nalil čistega vina

Sedaj pa vsa mladež kolesarska, vse te nevladne organizacije, ki so tako vztrajno za pravično deželo, ki prejemajo večino denarja, da si nadenete škornje in lopate in greste pomagati odpravljati posledice. Najlažje je tuliti iz naslonjačev in z kolesa ob lepem vremenu, potem pa se mirno zleknem v prvi bife in se počutim carja, ker sem spreminjal svet.

Žal danes odločanje dajemo v roke ljudem, ki nimajo nobene realne izkušnje, se pa grejo novodobne robinhude, ampak samo toliko časa, dokler jih ne zagrabi panika, ko ugotovijo, da niso vedeli, kakšne bodo posledice in zakaj se kaj dela.

Dajte ljudje odpreti oči in nehajmo dajati veljavo nesposobnim in končno poslušajmo tiste, ki imajo kaj za pokazati.

nekaj slik, ki jih najdete na internetu in samo še na slabše gre, tudi naše službe so že cel dan zunaj, delamo vreče s peskom, iščemo polivinile, gasilci v pripravljenosti, vode pa samo naraščajo…
Če ni nujno ostanite doma in poglejte odtoke, da so odmašeni, zaščitite vrata, dvignite vredno premoženje od tal…žal pa takšna količina ne ustavi niti vse odmašene cevi, zato poglejte tudi na druge ukrepe, če vidite, da bi vas znalo poplaviti pokličite na občino, gasilce, da se pripravimo s protipoplavnimi zadevami, da kolikor se da zaščitimo. predvsem iz kleti in pritličja odstranite vse kar je vredno in opazujte situacijo.

Nič ne kaže, da se bo ustavilo. Bodite previdni. MI bomo prileteli takoj ko bo mogoče.

Očitno bo tudi to sporočilo naletelo na gluha ušesa Nikice, Jenula, Tee, Mukija in še koga, ki verjetno sedaj lepo uživajo kje na “morčku”? Golob pa je denar nevladnikom, za dopust, zagotovo že nakazal?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.