To pa je diskriminacija! Poglejte si to sramoto PayPal-a

paypal blokiral

Poglejte si primer globalne sistemske diskriminacije, ki poteka preko enostranskega zapiranja bančnih računov, preprečevanja financiranja s prostovoljnimi prispevki, pa tudi blokado ne-levičarskih organizacij na družbenih omrežjih.

Paypal blokiral račun za promocijo tradicionalnih vrednot

Kot piše portal Demokracija je Paypal blokiral Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot. Sredstev preko Paypala se ne morejo več zbirati, njihova odločitev pa je dokončna. Ta organiziran pregon drugače mislečih je koordiniran in se dogaja iz Slovenije. Ljudje, ki se ne borijo za svoje vrednote, ampak v zavetju teme sabotirajo trud drugih ljudi, so resnična nevarnost za našo svobodo in demokracijo,« je dogodek preko twitterja komentiral tudi publicist Tomaž Štih.

Očitno je šlo torej za organizirane prijave in tega bo po referendumu o vodah vse več, saj so levičarski aktivisti po veliki zmagi dobili krila. Spletkarjenje pa je tako in tako njihov hobi.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.