Ko se Ljudmila Novak po twitterju hvali da je najbolj priljubljena! Odzivi!

Ljudmila Novak
Ljudmila Novak in Alenka Bratušek.

Samovščnost Ljudmili Novak zagotovo zelo godi. Po oceni Ninamedije naj bi bila celo najbolj priljubljena politična osebnost v Sloveniji?

Ko se Ljudmila Novak baha, da je najbolj priljubljena

Bahavo in neprivlačno je Evropska poslanka Ljudmila Novak objavila vest, da je po podatkih Ninamedije najbolj priljubljena političarka v Sloveniji. Povprečnemu človeku se sama lestvica zdi zelo nenavadna oziroma zastrašujoča, kot je zapisal Twitter uporabnik najdemo Ljudmilo v družbi “spravljivca”, ki žura pod rdečo zvezdo, nagajivca, ki noče odstopiti z mesta, ki mu ne pripada, politžurnalistke, klanjavke morilcu Kidriču, che guevarista in naravnega pravnika 700 množičnih morišč, politinkasanta, zlorabitelja ženske v stiski, klanjavca Kidriču.

Kot je Ljudmili zapisal eden od uporabnikov družbenega omrežja Facebook:

Vaš domet ga. Ljudmila je bil, ko ste še bili na čelu NSI 4% tistih, ki gredo na volitve. Danes, ko so vaša stališča v nasprotju z krščansko demokracijo in stranko Nsi tudi pa je vaš domet brez zlaganih anket dominatnih medijev tam okoli 0,0000004%, pa še to samo v primeru, če bodo vsi vaši domači na volitvah glasovali za vas! A res še niste dojeli, da želijo ideologi politične levice preko vas nagovoriti, zavesti, zmesti tradicionalno desno volilno telo, z ciljem razbijati enotnost konzervativnega domoljubnega bloka?

Pa srečno Milka

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.