To pa je novica na 24ur, kateri se smeji vsa Slovenija!

To pa je novica na 24ur. Smeji se ji vsa Slovenija!
PU policija trak maribor nesreča

Novica o najdeni bombi v Mariboru se je znašla v vseh osrednjih novicah slovenskih dnevnikov- 250 kilogramsko bombo, bodo namreč evakuirali.

250 kg stara bomba iz druge svetovne bojne ni eksplodirala, zato bodo to storili za to usposobljeni strokovnjaki. Med deli na gradbišču na Prevorškovi ulici v Mariboru so namreč v torek popoldne našli neeksplodirano letalsko bombo iz druge svetovne vojne, težko 250 kilogramov. Strokovnjaki jo bodo skušali odstraniti v nedeljo, predvidena je tudi evakuacija prebivalcev.

Kako bo potekala evakuacija in kdaj, bomo na našem portalu e-maribor.si obširneje pisali v četrtek in v soboto.

V nedeljo bo na območju Tezna  potekala tudi evakuacija prebivalcev v razdalji 300 metrov od središča najdbe. No na oddaji 24ur pa so očitno bolj previdni. Po njihovem, bo evakuacija potekala kar v premeru 300 kilometrov, kar je dejala voditeljica. To bi pomenilo, da bi bila praktično evakuirana cela Slovenija, Avstrija, del Madžarske, Hrvaške in Italije. (video, vir: 24ur)

Za prebivalce drugih krajev Slovenije imamo za v nedeljo vseeno dobro novico. Ni se vam treba ničesar bati, lahko ostanete doma. Le ne verjemite vsemu, kar vam ponudi oddaja 24ur.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.