To pa je znanje Dominike Švarc Pipan. Tako je odgovarjala v Milijonarju

Tako pa je bodoča
Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona
Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona

Po šušmajenju v stranki Socialnih demokratov glede kadrov in katastrofalnem rezultatu stranke na volitvah, je Dominiki Švarc Pipan uspelo, da je postala nova kandidatka ministrico.

Veliko se je govorilo zadnje čase o Dominiki Švarc Pipan, tisti nevljudni kandidatki za poslanko, katera se ni hotela rokovati z aktualnim predsednikom vlade Janezom Janšo, na enem izmed predvolilnih srečanj. Ta nevljudna članica Socialnih demokratov pa naj bi bila bodoča ministrica za pravosodje. Pri tem so  v zrak skočili Bošnjaki. Dominika je namreč  delala na Meddržavnem sodišču v Haagu in na tožilstvu Sodišča za nekdanjo Jugoslavijo. Delala naj bi na pregonu Vojislava Šešelja. Je pa,  nenadoma začela delati v odvetniški pisarni,  katero je najel vojni zločinec Radovan Karadžić!

Pred nedavnim je nevljudna Švarc-Pipanova pisala celo, da je iz lastne stranke dobila nož v hrbe: “Globoko žalostno je , kam vodi sla po moči in to od ljudi v isti stranki, ljudi, ki bi morali biti ekipa. Ni razočaranje, ker to je del politike. Mešetarjenje in nož v hrbet znotraj lastnih vrst,” je med drugim na svojem profilu na Facebooku Švarc-Pipanova.

Res zanimivo kakšno strokovno ime, nam torej ponuja bodoči mandatar Robert Golob. Nenazadnje je Dominika dosegla tudi na volitvah zares sramoten rezultat. Dosegla je le 6.8% glasov v okraju Ljubljana Vič – Rudnik 2. No sicer pa tudi njeno znanje ni ravno blesteče. Tako je odgovarjala na vprašanja v Milijonarju. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.