To pa so odzivi na Šarčev “partizanski” govor!

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Nekdanji premier Marjan Šarec je v svojem novem zapisu ponovno delil nekaj misli, v svojem slavnostnem govoru ob spomeniku pri Titanovi brvi v Kamniku.

“Smo priča ubijanju Slovenske tiskovne agencije, ki je bila v času slovenske osamosvojitve ključna za to, da je šla resnica Slovenije v svet. Danes smo priča spreminjanju zakonov zato, ker dva tožilca nekomu nista pogodu. Smo priča želji vodstva države, da Slovenijo popelje v družbo Poljske, Madžarske in drugih držav, ki ne spoštujejo človekovih pravic in želijo hkrati odškrniti še tiste že pridobljene pravice, ki so v normalnih demokracijah že zdavnaj samoumevne. In zato je treba vztrajati,” je dejal Šarec.

To je povedal s tako vznesenostjo kot nekoč Hitler v enem od svojih govorov, ko je ščuval svoj narod. A za razliko, Hitler je govoril pred veliko množico ljudi, Šarec pa le pred kakšnimi 20-imi ljudmi in nekaj našemljenimi partizani.

Vsakokrat, ko Šarec spregovori, mu volivci namenijo kakšen procent manj podpore. Bi bilo boljše, da bi utihnil?

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.