Nov politični načrt na levi. Stranko bi ustanovila Violeta Bulc?

bulc
slika: Nova24TV

Nekdanja evropska komisarka Violeta Bulc je bila v svojih zapisih že kritična do politike SMC pod vodstvom Zdravka Počivalška, sedaj bi ustanovila novo stranko?

VIOLETA BULC BI USTANOVILA NOVO STRANKO?

Se odpadniki iz SMC združujejo v novo stranko? Če gre verjeti enemu izmed levih medijev je to čisto možno. Nekdanja evropska komisarka Violeta Bulc, katero je tja predlagal nekdanji predsednik vlade in ustanovitelj stranke SMC Miro Cerar ima očitno interes tudi v slovenski politiki. Poleg bi povabila še dva odpadnika, Igorja Zorčiča in Janjo Sluga. Bulčevi tako predlagamo ime: Stranka odpadnikov Slovenije, SOS.


Glede na obstoječi politični spekter, verjamem, da je v Sloveniji prostor za novo stranko, ki bi pa hkrati delovala kot povezovalna stranka. Mene, v nasprotju s slovensko politično doktrino, zanima vsebina in ljudje s svojo kredibilnostjo, ki dajejo vsebini obraz,” je dejala Bulčeva za portal Reporter. Je pa Bulčeva zanimivo samozavestna tako, da pravi, da je pripravljena voditi tudi Slovenijo.

Zakaj se vsak levičar, ki izgubi službo v tujini, skuša pretihotapiti v slovensko politiko?

P.M.

VREME

Maribor
oblačno
78%
1km/h
99%
17°C
18°
15°
15°
Wed
13°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.