To so bogati ljubimci, ki so skakali okoli Tine Gaber

Tina Gaber in Patrik Vlačič, slika: Požareport

Tina Gaber, znano slovensko ime, ne toliko zaradi nenehnega snemanja in slikanja po družbenih omrežjih, ampak predvsem zaradi tega, ker je vedno rada grela posteljo znanim in bogatim. 

Bogata kariera osvajanja bogatih, ni za Gabrovo nič nenavadnega. Kar nekaj časa je bila recimo v razmerju s Primožem Bohincem, Za obletnico jo je odpeljal v prestižno sobo hotela The Beverly Wilshire, kjer so snemali svetovno znani film Čedno dekle (Pretty Woman).

Precej medijske pozornosti je bila Tina Gaber deležna zaradi domnevnega ljubezenskega razmerja z nekdanjim slovenskim politikom in bivšim ministrom za promet Patrickom Vlašičem. Med drugim je v javnost prišla fotografija, na kateri se objemata na luksuzni jahti, ki je bila v lasti poslovneža Rajka Hrvatiča.

Tina Gaber naj bi bila, kot piše Cosmopolitan, tudi v nekaj mesečni vezi tudi z Janom Plestenjakom, ki velja za enega najbolj zaželenih moških na slovenski glasbeni sceni.  Parček je skupaj užival nekaj mesecev, Plestenjak pa naj bi se v manekenko tako zelo zaljubil, da je šel pred njo menda celo na kolena in jo zaprosil! Poročni zvonovi kljub vsemu nikdar niso zadoneli, tako hitro, kot je ljubezen zacvetela, je tudi zamrla. Mogoče pa Jan ni imel dovolj denarja zanjo. 

Bila je tudi z bogatim poslovnežem Klemnom Nicolettijem, znanem bogatašu, v katerega se je Gobrova zelo zaljubila (ali pa v njegov denar?). Nicoletti je širni Sloveniji postal znan kot družbenik podjetja Majbert Pharm, ki je med epidemijo koronavirusa dobavljalo teste za množično testiranje. Tina in Klemen sta se razšla po dveh letih.

Pred Golobom je bil v igri tudi skrivnostni bogataš iz Monte Carla, s katerim je bila celo zaročena. Gabrova naj bi se celo preselila monaško kneževino, toda vnovič ostala sama.

In sedaj, Greje posteljo predsedniku slovenske vlade, oziroma tu je ravno obratno, saj predsednik vlade živi pri njej. Verjetno Gabrovi to zelo godi, saj ji po vsej verjetnosti plačuje tudi vse stroške. 

Seveda se ne bomo vtikovali v zasebno življenje predsednika vlade, a vseeno. Na Primorskem, od koder prihaja predsednik vlade, bi takemu dekletu, kot je Tina, rekli “putana”?

vir: Cosmopolitan

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.