To so pokodbe pretepenega učenca iz Brežic, katerega je poškodoval Rom! (slike)

Poškodovan učenec Slika: Slovenske novice

Slovenijo je v začetku tedna pretresla vest, da je učenca Osnovne šole Velika Dolina, v občini Brežice, v ponedeljek zjutraj napadel eden izmed učencev.

Včeraj  so v šolo, od 130 učencev v šolo prišli le štirje. Policija je sicer poročala, da je napadeni učenec lažje poškodovan, a fotografije, ki so preplavila družbena omrežja, kažejo drugačno sliko. To je zagotovo hujša poškodba.

Manjša poškodba glave … na bruhanje mi greste RTV Slovenija. Lahko pa da otrok ne bo več videl. Policiha pa mene kaznuje, če se moj otrok pelje s kolesom brez rok, v Breżicah pa ne bodo naredili NIČ!!! Če se Romi ne bodo prilagodili, jim pač ne bo nič “pripadalo”. Je zapisal eden izmed uporabnikov omrežja X.

15-letnik ima, kot je potrdila tudi mama, več kot polovico čela prerezanega oziroma počenega, poškodovan pa je tudi pod očmi in pri nosu. Kot še pravi mama, sta njen sin in nasilnež v preteklosti že imela manjše konflikte, a se ti niso stopnjevali, zato napada ni nihče pričakoval. »Rane se bodo zacelile, psihično je pa čisto razsut,« je še dejala njegova mama za Slovenske novice.

Levičarski mediji so včeraj poročali o lažji poškodbi, da bi dogodek čim bolj omilili. Se vam to zdi lažjaa poškodba?

VREME

Maribor
oblačno
66%
2km/h
89%
28°C
31°
27°
27°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.