Tomaž Štih: “Videl sem Luko Mesca delati, zdaj pa lahko umrem!”

slika, omrežje X

Dan solidarnosti, ki je bil v ponedeljek, 14. avgusta,  je prinesel tudi nekaj pametnega. Tudi levičarji so se odpravili na teren pomagat.

Levičarjev sicer ne vidiš pogosto z lopato v rokah, še manj pa da so zamazani od blata.  Oni so raje vedno le ukazovali in nadzorovali. 

Danes smo z ekipo prostovoljcev Ministrstva za delo, Zavoda za zaposlovanje in Inšpektorata za delo pomagali pri čiščenju posledic poplav. Lep pozdrav iz Škofje Loke!,” je ob dnevu solidarnosti zapisal Luka Mesec in objavil nekaj fotografij z delovne akcije v Škofji Loki. Sicer je za levičarje hvaljenje, ker pomagajo, dovoljeno. Za ostale pridne prostovoljce, ki delajo, recimo za Janeza Janšo in člane stranke SDS, pa take pomoči predstavljajo le zgražanje. A vseeno lahko Mescu čestitamo, ker je (verjetno) prvič v življenju delal.

 To, da je Luka Mesec v roke vzel lopato je šokiralo tudi “Libertarca” Tomaža Štiha, da je na omrežju X, zapisal: “Videl sem Luko Mesca delati, zdaj pa lahko umrem”.

Upajmo le, da si Luka svoje bele majčke ni preveč umazal. In kaj bo na to rekel Jonas?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.