Bojan Požar (v šali) objavil spisek “levih spletnih policajev” ki bi ovajali drugače misleče.

Slika: Nova24TV

Včeraj smo še pisali o največji neumnosti Golobove vlade in sicer naj bi ministrstvo za digitalno preobrazbo uvedlo t.i. spletno policijo, kjer iščejo “zaupanja vredne” prijavitelje.

Osnutek zakona  t.i. spletne policije,  opredeljuje postopke za potrjevanje oziroma certificiranje organov za izvensodno reševanje sporov ter za podelitev statusa preverjenih raziskovalcev in zaupanja vrednih prijaviteljev. Ravno slednji bodo prvi v boju proti razširjanju obsežnih količin nezakonitih uporabniško ustvarjenih vsebin preko spletnih posredniških platform.

V bistvu iščejo ljudi, ki bi ovajali druge ljudi, kako pišejo, po sistemu stre UDBE, v modernejši različici. Tako samo še čakamo, kdaj bodo začeli nadzirati tudi naš portal e-maribor.si.

Je pa Bojan Požar, sicer bolj za šalo, kot zares, naredil seznam takih ljudi. To so: Boris Vasev, Dejan Jefim, Petrinjo (ime na omrežju X), Barbara Rajgelj, Jure Poglajen, Nika Kovač, četica FDV, Marko Crnkovič, Novica Mihajlovič in kar celi strateški svet za sovražni govor.

Sicer res dvomimo, da bi tak nesposobni kader, ki je močan le v mlatenju prazne slame, sploh spustili poleg?

https://e-maribor.si/golob-uvaja-spletno-policijo-po-sistemu-udbe-isce-ljudi-ki-bi-prijavljali/

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.