Trček naj bi grozil družini Anje Bah Žibert? Je res posredovala policija?

zajem slike, twitter

»Na seji Odbora za zdravstvo, ki mu predsedujem, sem bila pravkar deležna verbalnega napada in grožnje s strani poslanca Trčka (SD),« je okoli 16h preko twitterja sporočila poslanka SDS Anja Bah Žibert. 


Je Trček res grozil družini Anje Bah Žibert?

Po vehemenci državne sekretarke, gospe Forte, ki bo pač kaj?, poslance šolala kot neke neubogljive otroke, dokler le ona pač “gara”, je šel ( o sebi Trček govori v tretji osebi) do predsedujoče in ji mimo mikrofona rekel: “Prijavljam se za besedo. Če želiš sovražnika, ga boš dobila in še žal ti bo. Pričakujem, da mi omogočite, da na monitorjih prikažem lastne otroke v covid-19 skafandrih v UKC MB“. In? In Anja je hotela prekiniti sejo, ker dr. Franc Trček: “Grozi njej in njenim otrokom”. Tozadevna ZLAGANA žolto-modra “kvaliteta” nas bo pripeljala iz covid-19 pandemije?« Je zapisal Franc Trček na svojem Facebook profilu.

Kakšen je bil dejanski motiv za dokaj zloglasen nastop levičarskega poslanca, ni znano, možno pa je, da je slabe volje, ker je ponoči spodletela interpelacija proti ministrici za izobraževanje Simoni Kustec, piše Demokracija.

Trenutek, ko je Anja Bah Žibert, Trčku vzela besedo:

Na licu mesta naj bi, kot poroča portal Maribor24,  posredovala tudi policija, ki je Trčka obvladala.

P.M.

 

VREME

Maribor
delno oblačno
47%
1.5km/h
40%
28°C
30°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.