Tu so neumnosti, ki sta jih Golob in njegova ljubica uprizarjala na dopustu, na ladji.

Tina Gaber in Robert Golob, pred vkrcanjem na ladjo "norcev"

Svojevrstna blamaža in neverjetna neumnost, najbolj nespametnega para na zemeljski obli, predsednika slovenske vlade in njegove ljubice, ki se je zgodila na križarjenju z “Ićkoti” ni ostala neopažena.


Ićkoti, sicer, svojevrstna neumnost, nekakšnih mojstrov satire, je že sama po sebi norčevanje. In če je poleg še Golobov zvesti radijski voditelj, medijskega mogotca Odlazka – Denis Avdić, potem je udeležba predsednika vlade Roberta Goloba in njegove starlete Tine Gaber verjetno res neodložljiva.

Na ladji, ki je plula po Sredozemlju in kjer so se Ićkoti norčevali iz ljudi, kateri pravijo tudi “ladja norcev” pa le vse ni potekalo, tako kot bi moralo. Seveda je bil tudi tokrat v ospredju Robert Golob s svojo starleto, ki je vedno (zanalašč?) zamujal predstave in vsi so ga morali čakati, piše Požar report.

– Najprej sta (Golob in Gabrova, namreč) pred vkrcanjem na ladjo, sredi pristanišča, uprizorila celo predstavo, vključno z varnostniki in lučkami na avtomobilu, dokler ni križarka iz Genove slavnostno odplula.

– Pred prvo večerno predstavo Denisa Avdića & Ićkotov so prisotnost Goloba in Gabrove slavnostno najavili, ker pa sta najavljena “prva goloba” v državi na predstavo zamujala okroglih 35 minut, so ju – ne boste verjeli – s predstavo celo (po)čakali?! No, kljub mučnemu čakanju sta doživela aplavz, vendar samo dela čakajočih.

– A glej ga zlomka, naslednji večer sta zgodbo s čakanjem in aplavzom očitno želela ponoviti. Spet čakanje v dvorani, tokrat sicer samo 15 minut, in znova aplavz dela publike, vendar je zdaj ploskalo le še malo prisotnih.

– Toda premier Golob in Tina Gaber se nista dala ter holivudsko zamudila še tretjič (na tretji ladijski večer Ićkotov), vendar tokrat aplavza ni bilo več.

Verjetno si Golob ne zasluži

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
1km/h
75%
20°C
20°
17°
19°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.