Tu so zadnja navodila pred jutrišnjim shodom upokojencev

Množica na shodu upokojencev, 1. februarja

V petek, 1. decembra, se bo v Ljubljani odvil zadnji letošnji vseslovenski shod upokojencev in ostalih nezadovoljnjih državljanov Slovenije. Tu so še zadnja navodila pred shodom

Pridite z zastavami, transparenti, z jezo in ponosom hkrati, pridite, da jim sporočimo njihov konec in našo moč. Prinesite bobne, raglje, piščali, tudi kaj toplega za popit, prinesite pesem slovensko, da zapojemo “po naše” Ljubljani, da vsaj enkrat sliši kaj drugega, kot balkanske melodije, pridite, ker set poteptani in ker le skupaj lahko dosegažemo in dosegamo , da smo vsaj slišani,” pravijo v društvu 1. oktober.

Jutri bo program nekoliko spremenjen! Nič več ne bomo MOLILI!! To sedaj prepuščamo drugim skupinam, bomo se pa spomnil na vse, ki ne morejo priti na protest! Po shodu si vzemite čas in si oglejte decembersko okrasitev in če vidite Jankovića ga vprašajte, če je bil za zgrešeno postavitev tenis igrišča in ograje okoli kdo poklican na odgovornost!

Tudi tokrat bodo upokojenci naredili mimohod mimo vlade Republike Slovenije po Šubičevi cesti in pozvali predsednika vlade k odstopu. Vrnili se bomo po Prešernovi in Slovenski cesti spet na Trg republike. Za tem pa se bo tam začel kulturni program. Glavna govornica pa bo Tina Bergant. Pevki na prireditvi pa bosta Joži Kališnik in Suzana Mally.

Napovedano je hladno vreme, mogoče tudi deževno, zato se toplo oblecite in s seboj imejte tudi dežnike.

 Lepo bo, slovesno in ponosno, lepo bo, ker bomo zbrani ljudje, ki upamo, vemo, da bomo uspeli. Tam bomo ljudje, ki imamo Slovenijo v srcu, od nje pa želimo , da nam je dobra mati.

Poseben avtobus bo odpeljal tudi iz Maribora. Ob 12.30 uri izpred Planeta Tuš. Za informacije glede prevoza pa pokličite na 070 772 260.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
8.8km/h
75%
12°C
14°
9°
12°
Fri
11°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.