Slik: Bioterme

Glede na trenutno situacijo in razpoložljive informacije glede sproščanja ukrepov predvidevamo, da bodo s 5. junijem 2020 začeli s ponovnim obratovanjem turističnega kompleksa Bioterme Mala Nedelja. To pomeni, da bodo odprli termalni park, wellnes center in vse nastanitvene kapacitete:
– Hotel Bioterme,
– Glamping naselje Sončna dolina in
– Postajališče za avtodome (PZA).

Z odprtjem vseh kapacitet hkrati bodo poskrbeli, da bodo gostje v turističnem kompleksu razkropljeni in se čim manj srečevali. Dodajajo še, da je zdravje gostov na prvem mestu, in v skladu s tem bodo sprejeli in upoštevali tudi vse potrebne predpisane ukrepe.

Turistični kompleks Bioterme se nahaja v mirni dolini sredi gozdov in prostranih polj, ter Vam tako nudi idealen oddih sredi neokrnjene narave in izven urbanih naselij, kjer obstaja več možnosti za okužbo z nevarnim virusom.

Glamping
Slika: Bioterme

V glampingu Sončna dolina je vsaka od namestitev enota zase, ločena od drugih ter z veliko teraso pred samo enoto. Glamping naselje ima poseben vhod, ki preprečuje drugim dostop do samega naselja. Kot samo ime pove se nahaja v prelepi dolini in je obdan z gozdom in zelenimi površinami. Ob glampingu je ribnik, ki se ga lahko izkoristi za čudovit sprehod in za opazovanje narave in življenja v njem.

Hotelske sobe so velike in zračne, skupni prostori pa prostrani, kar zagotavlja nemoteno bivanje in gibanje gostov na svežem zraku.
Hotel ima svoj hotelski bazen ter glamping svoj biološki bazen, in tako lahko uživate v kopanju, ne da bi morali prehajati v drugi objekt, če tako želite. Lahko pa seveda tudi koristite kopalne površine v termalnem parku.

Slika: Bioterme

Radi se pohvalijo tudi z dejstvom, da so za izdelavo celotnega kompleksa uporabljeni naravni materiali, in da pri svojem obratovanju upoštevamo navodila varovanja narave, s čimer so si prislužili tudi znak za okolje Eko marjetica ter laskav naziv Slovenia Green Accommodation.

Turistični kompleks je tudi idealno izhodišče za individualne izlete, kolesarjenje in pohode po bližnji in daljni okolici, ki ponuja nešteto zanimivih destinacij za prav vse generacije.
?‍♂️??‍♀️⚽️????‍♀️?‍♂️

Slika: Bioterme

V času Vašega oddiha pri njih bodo skrbno izvajali vsa navodila in priporočila pristojnih inštitucij in tako poskrbeli, da bo Vaše bivanje brezskrbno in sproščujoče. Takšno, kot ga po težkem preteklem obdobju prav vsi potrebujemo, da naberemo novih moči in dobre volje za bodoče izzive.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});