..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Tudi Nova24TV od Nataše Pirc Musar zahteva opravičilo, drugače…

nataša pirc musar
Nataša Pirc Musar, slika družbena omrežja
Od Musarjeve zahteva opravičilo tudi Bojan Požar

Po tem, ko je Pirc Musarjeva v svojem intervjuju za Siol izjavila, da Nova24TV, ter tudi drugi mediji “kupujejo medijski mir in kupujejo medijske napade” te trditve ni pojasnila niti argumentirala. Opravičilo tako zahtevata tako novinar Bojan Požar, kot televizija Nova24TV.

Nataša Pirc Musar je šla tokrat s svojimi trditvami predaleč. S svojo neargumentirano in nedokazano trditvijo oziroma jasno obtožbo, da je “kupovanje medijskega miru in plačevanje medijskega napada na drugače misleče nekaj, kar prakticirajo Požareport, Nova24TV in zdaj tudi Reporter in Necenzurirano”, je prestopila mejo tolerance do zavajajočih izjav, ki jih je tudi v preteklosti že servirala. Morda ji je neučinkovito slovensko sodstvo spregledalo marsikaj do danes, vendar ji mi ne bomo. Zahtevamo opravičilo.

Pisr Musarjeva rada opleta z jezikom,  kar se medijev tiče. Pred kratkim, je tudi naš medij obtožila, da nismo portal marveč “Janševo trobilo”. Ker je tako imenovala tudi portal Maribor.info, se je morala tudi opravičiti. Mi opravičila sicer nismo zahtevali, ker smo mnenja, da ji v času volilne kampanje ne mislimo delati dodatne reklame. So pa naši bralci dobili jasno sliko in bodo ustvarili jasno mnenje ali je Pirc-Musarjeva sploh primerna kandidatka za predsednico Slovenije.

V času Janševe vlade je lagala, da Urad vlade za komuniciranje omejuje medijske nastope vladnih funkcionarjev, vključno z ministri. Ko pa prav to SEDAJ počenja Robert Golob, pa se ni oglasila. Toliko o NJENIH dvojnih merilih.

Smo pa nedavno poročali, da zaradi njenega “prevelikega jezika” čaka na njeno opravičilo tudi novinar Bojan Požar. Pirc Musarjeva ima za opravičilo čas, danes do 17. ure.

Bojan Požar od Nataše Pirc Musar zahteva opravičilo!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
50%
3.6km/h
75%
16°C
18°
15°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.