Tudi oba podžupana prihajata kar iz Arsenovičeve liste!

O sodelovanju med strankami in listami v mestne svetu mariborske občine ni ne duha ne sluha. Tudi oba podžupana, ki ju je imenoval župan prihajata iz liste Arsenovič za Maribor.

Podžupana naj bi bila sposobna in strokovna.

Doktor Samo Peter Medved in Gregorj Reichenberg sta torej novi imeni na Mestni občini Maribor. Dr. Samo Peter Medved, je dejal , da je področje prometa, prometne infrastrukture in komunale v Mariboru ne sodi med področja, na katera bi lahko bili v mestu zelo ponosni. Zato sem se odzval povabilu župana, da prevzamem področje, ki mi predstavlja izziv in za katerega sem prepričan, da lahko privede do razvojnega preboja mesta.

Drugi podžupan je Gregor Reichenberg

Gregor Reichenberg pravi, da je temeljna lastnost arhitekture, da gradi in ustvarja. Zavedati se moramo dejstva, da imamo mesto na izposojo, zanamcem pa ga moramo predati nadgrajenega s komponento duha časa, v katerem bivamo. Mesto Maribor se mora aktivneje lotiti reševanja prostorske problematike, upoštevaje dejstvo, da predstavlja vsaka prostorska intervencija zgolj robni pogoj za življenje v tem (med)prostoru.

Sicer pa so se na to novico že odzvali tudi Mariborčani, kateri so prepričani, da Maribor ne potrebuje dveh podžupanov. Eden od bralcev večera je na njihovi strani tudi zapisal sledeče: Nova “mojstrovina” v Mariboru: dobili smo podžupana za “PODROČJE ARHITEKTURE in PROSTORA” ??? S Fištravcem smo dobili UGRABLJENEGA ŽUPANA, zdaj imamo očitno UGRABLJENO MESTO ? Prestrašno, no ? Dogajanje pokril nekdanji radijski moderator, ki si ga je Fištravec nekoč že želel za gl.odg.ur. medija, ki mu je načeloval. Pač toliko o kontinuiteti 😉

Pa srečno Maribor!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.