Ali iz Maribora res odhaja Luka Zahovič?

Slika: facebook profil

Ali Luka Zahovič res odhaja?

Najboljši strelec Maribora in slovenske prve lige Luka Zahović bi lahko v naslednjih dneh zapustil Ljudski vrt. Vsaj če gre verjeti poročanju Nogomanie, ki trdi, da se je za tudi v tej sezoni najboljšega strelca Maribora močno ogrel izraelski prvoligaš Beitar iz Jeruzalema, piše dnevnik Ekipa.

Zahović naj bi bil pripravljen sprejeti ponudbo izraelskega snubca, medij Nogomanja pa  dodaja, da bi lahko veliko vlogo pri prestopu odigral Dudu Dahan, izraelski agent, ki je v preteklosti že velikokrat sodeloval z Mariborom. Ne nazadnje so v Ljudskem vrtu še nedolgo nazaj igrali njegovi klienti Marvan Kabha, Sintayehu Sallalich in tudi Lior Inbrom.

Nobena skrivnost ni, da pri Mariboru iščejo tujega snubca za svojega najboljšega strelca. Izraelski prvoligaš ima denar in naj bi lahko plačal do 2 milijona evrov odškodnine, zato zares ne bi bilo presenečenje, če bi se Luka Zahović še drugič v svoji karieri podal na tuje, piše Ekipa.

Ali bo Maribor prodal najboljšega strelca, bomo videli kmalu, vendar pa vse ostaja še zavito v tančico skrivnosti, nekateri namigujejo, da mu prestop ravno ne diši preveč, saj naj bi letos s svojo partnerko pričakoval otroka.

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
74%
1km/h
72%
20°C
23°
18°
18°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
16°
Sun
16°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA