..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Ali iz Maribora res odhaja Luka Zahovič?

Slika: facebook profil

Ali Luka Zahovič res odhaja?

Najboljši strelec Maribora in slovenske prve lige Luka Zahović bi lahko v naslednjih dneh zapustil Ljudski vrt. Vsaj če gre verjeti poročanju Nogomanie, ki trdi, da se je za tudi v tej sezoni najboljšega strelca Maribora močno ogrel izraelski prvoligaš Beitar iz Jeruzalema, piše dnevnik Ekipa.

Zahović naj bi bil pripravljen sprejeti ponudbo izraelskega snubca, medij Nogomanja pa  dodaja, da bi lahko veliko vlogo pri prestopu odigral Dudu Dahan, izraelski agent, ki je v preteklosti že velikokrat sodeloval z Mariborom. Ne nazadnje so v Ljudskem vrtu še nedolgo nazaj igrali njegovi klienti Marvan Kabha, Sintayehu Sallalich in tudi Lior Inbrom.

Nobena skrivnost ni, da pri Mariboru iščejo tujega snubca za svojega najboljšega strelca. Izraelski prvoligaš ima denar in naj bi lahko plačal do 2 milijona evrov odškodnine, zato zares ne bi bilo presenečenje, če bi se Luka Zahović še drugič v svoji karieri podal na tuje, piše Ekipa.

Ali bo Maribor prodal najboljšega strelca, bomo videli kmalu, vendar pa vse ostaja še zavito v tančico skrivnosti, nekateri namigujejo, da mu prestop ravno ne diši preveč, saj naj bi letos s svojo partnerko pričakoval otroka.

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
89%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.