Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko

zajem slike

Na spletnega forumu Reddit se je pojavil videoposnetek incidenta v Ljubljani, med katerim je neznani voznik, po govorici južnjak z ljubljanskimi tablicami, sredi ceste nad Ukrajinko izvedel nasilje.


Kot piše portal Siol.net,  je moški, po govorici sodeč Neslovenec, svoje vozilo ustavil sredi ceste in s kletvicami ter udarci po steklu zagrozil voznici za njim, ki naj bi bila v avtomobilu z ukrajinskimi registrskimi oznakami.  Kot je razvidno iz videoposnetka, je moški svoj avtomobil ustavil sredi ceste na Orlovi ulici v Ljubljani, nato pa odkorakal do vozila za sabo in verbalno napadel voznico, pri čemer je med drugim omenil njeno domnevno ukrajinsko poreklo. Zanimivo, o svojem južnem poreklu se voznik ni nič vprašal.

Agresivni voznik naj bi ukrajinsko voznico, po tem, ko je z Dolenjske ceste zavila v ožjo ulico, ki jo vidimo v videoposnetku, prehitel in začel voziti zelo počasi, ko mu je zahupala, pa se je povsem ustavil in izstopil iz vozila. Dogodek naj bi že prijavila policiji.

“Ukrajinka, ki je vozila več kot 10 let star VW passat, da bi pobrala hčerko iz tabora, je bila ustavljena in se ji je približal ta mačo, ki je očitno zelo pogumen z žensko in je želel izraziti svoja politična stališča. Misija je zdaj izpolnjena, kajne?” Je zapis na družbenem omrežju Reddit.

Je to normalno za Slovenijo?
byu/ankhezar inSlovenia

Ja tudi to je Jankovičeva Ljubljana. Bo policija tokrat odkrila, kdo je bil ta nestrpni voznik?

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
90%
15%
10°C
12°
9°
10°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.