Razgrajal po trgovini in se podelal. Policisti so ga odpeljali

Policijska akcija, slika T.P.

Očitno je Mariborčan, ki je sicer znanec bližnjih bifejev, danes vseeno preveč pogledal v kozarec. Z njim je imela veliko dela tudi Mariborska policija.

Bralec našega portala nam je poslal slike izpred trgovine Tuš, kjer se je zgodil manjši incident, izgledalo pa je, kot prava policijska akcija. Precej okajeni Mariborčan naj bi se znesel nad prodajalkami v trgovini, še prej pa ga je veselo pil v bližnjem bifeju. Očitno je po velikih količinah pijače, postal še lačen in se odpravil v bližnjo trgovino, a prodajalke v trgovini seveda niso dobrodelna ustanova.

 

Zato naj bi, kot nam je zaupal bralec, opiti domačin, trgovke začel žaliti in se do njih nedostojno vesti na koncu pa naj bi kar sredi trgovine opravil še malo potrebo. Tudi po prihodu policistov na kraj, se opiti Mariborčan ni hotel umiriti, zato so ga policisti tudi vklenili. Na koncu so nepridipravega oskrbeli še reševalci.

Za marsikoga pa je bila to, tudi dobra predstava za javnost, kako se kar nekaj policistov ukvarja z enim opitim Mariborčanom. Upajmo le, da so v bližnji trgovini, uspeli očistiti vonj po urinu.

slike:  T, P.

VREME

Maribor
delno oblačno
93%
0.5km/h
37%
12°C
14°
11°
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.