zajem zaslona, v petek zvečer,RTV SLO

Nacionalna televizija ne more iz svoje kože? Tudi v zabavno-glasbeni oddaji ” V petek zvečer” očitno ne gre brez totalitarnih simbolov?

s TOTALITARNIMI SIMBOLI V ZABAVNO-GLASBENO ODDAJO NA NACIONALKI

Nacionalna televizija v petek zvečer ponuja istoimensko oddajo, kot nekakšno popestritev petkovega večera za ljubitelje slovenske glasbe. Pohvalno, bi lahko dejali, saj je takih oddaj, ki bi promovirale slovensko glasbo na televizijskih ekranih zelo malo.

A očitno tudi v takih oddajah, kjer odlično poskrbijo za vse ukrepe primerne razdalje, ne pa tudi za nošenje mask, se najdejo totalitarni simboli, ki jih posamezniki precej provokativno privlečejo na plan. To se je zgodilo pri, sicer precej hripavemu pevcu skupine Rock partizani, Alešu Klinarju, ki ni mogel skriti svojega, očitno totalitarnega navdušenja, z majico z rdečo zvezdo in slikami Tita v ozadju.

Posnetek zaslona RTV SLO

Kako lahko v zabavno-glasbeno oddajo, ki skrbi za promocijo slovenske glasbe, zmešajo Tita in rdečo zvezdo? Očitno to znajo narediti le na nacionalki, promocija glasbe gor ali dol, samo da je Tito? Sramota!

PM