Tujca, ki je včeraj zakrivil nesrečo, v kateri so umrli trije ljudje izpustili na prostost!

slika, promet.si

Včeraj v ponedeljek popoldne se je na južni ljubljanski obvoznici zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrle tri osebe.

 

Nesrečo je zakrivil voznik tovornega vozila, državljan Slovaške (56), ki je vozil od predora Golovec proti Barju. Tam je dohitel stoječo kolono vozil in se zaletel v zadnji del avtomobila, ki ga je vozila državljanka Slovenije (55). To je potisnilo v drugo vozilo, v katerem sta bila državljana Italije (oba 72), zaradi hitrosti pa jih je potisnilo v stoječe tovorno vozilo (za volanom je sedel slovenski državljan, 51), ki je stalo pred njimi, to pa nato še v počitniško prikolico državljanov Nemčije (za volanom je sedel 61-letnik).

 

Vozilo nesrečne Slovenke se je zagozdilo pod tovornjakom, umrla je na kraju nesreče. Umrla sta tudi državljana Italije. Drugi kamion, upravljal ga je državljan Slovenije, se je prekucnil.

 

Slika, bralec Slovenskih novic

 

Po trčenju je tovorno vozilo povzročitelja, skupaj z osebnim vozilom, v katerem je bila državljanka Slovenije, zdrselo na prehitevalni pas in zagorelo. Vozniku tovornjaka je uspelo vozilo pravočasno zapustiti, voznica pa je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrla. Voznik je utrpel lažje poškodbe.

 

Povzročitelja nesreče, je je prepozno pritisnil na zavoro, so zaradi lažjih poškodb oskrbeli v bolnišnici, policisti so ga nato zaslišali in izpustili. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.