TV Slovenija odpovedala prenos 7. shoda upokojencev! Poziv k bojkotu plačevanja naročnine!

Enoumje in diktatura na TV Slovenija je končno dobila svojo veljavo?  Pavel Rupar je za naš portal sporočil, da je  TV Slovenija odpovedala prenos 7. vseslovenskega shoda.

TV Slovenija odpovedala že napovedan prenos 7. shoda upokojencev.

“Pravkar so me novinarji obvestili, da je novo neustavno, totalitarno in enoumno vodstvo RTV Slovenija preklicalo že najavljen prenos 7. shoda upokojencev za svoje pravice, kot vzrok pa so navedli, da upokojenci razbijamo enotnost Republike Slovenije!” je za naš portal dejal predsednik društva 1. oktober, Pavel Rupar.

Slovenija je tako v izrednih razmerah totalitarizma! Demokracija je ubita, nastopila sta diktatura in enoumje! Javna RTV je last vseh, tudi nas upokojencev, deset tisočev, ki se nas zbira mesec za mesecem. Ne želimo več izključevanja, tudi tovrstnega ne. Očitno nismo vredni niti tega, da bi naše težave in zahteve delili s tistimi upokojenci, ki ne morejo priti na shod, ker so prestari in onemogli ali bolni in invalidni! O skrajnem preziru sto tisočev ljudi in dokončni uvedeni jugoslovanske diktature v srcu moderne in svobodne Evrope bomo obvestili tudi Evropsko unijo!!!

Poudarjamo, da so bile naše zahteve vedno dostojne pokojnine in dostojen odnos do nas in našega dela za Slovenijo, da pa smo od oblasti neslišani, zaničevani in zdaj preko ignorance RTV Slovenije, ki so jo prevzele levičarke tolpe, še utišani. S tem posegom v pravico govora, svobodnega izražanja DEMOKRACIJE V SLOVENIJI NI VEČ!

Poziv društva 1. oktober:

“POZIVAMO VSE DRŽAVLJANE, POSEBNO UPOKOJENCE, DA PRENEHAMO PLAČEVATI RTV NAROČNINO” Opozarjamo, da se neplačevanja, nam vsem popolnoma nekoristne RTV, držimo vsi! Ta trenutek NE BODITE REVE, NAJ NE BO IZJEM, odločimo se in to upoštevajmo, sicer smo izgubljeni!! Od tega trenutka položnice za RTV naročnino samo hranite, odpovejmo naročnino ali pa jo enostavno ne plačajmo! VSI, IZJEM NI ali pa zaključimo boj in počasi umirajmo v revščini in ponižani! Odločitev je vaša, hitro bomo videli, koliko poguma je v praksi in koliko le v besedah!

Shod upokojencev bomo neposredno prenašali na portalu e-maribor.si, tako na FB strani našega portala, kot tudi na spletni strani, v sredo, 6. septembra, od 15. ure dalje!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.