TV voditelja povedala nekaj pikrih na račun Đokoviča, a nista vedela da sta v etru.

zajem zaslona

Ko si za govorniškim pultom je včasih boljše, če si tiho, saj nikoli ne veš, ali so kamere prižgane, ali ne. To se je zgodilo avstralskima TV voditeljema.

Večdnevna drama okrog Novaka Đokovića v Avstraliji je dobila novo poglavje. Tako se je pojavil posnetek, ki prikazuje, kako sta avstralska voditelja povedala nekaj pikrih na račun Đokovića,  nista pa vedela, da kamere vse snemajo. Res pa je, da vse kar sta povedala, vse drži. Gre za voditelja televizije Channel 7.

“Kakor koli se že pogleda vse to, Novak Đoković je lažnivec, podli kreten. Žalostno je, da ga mnogi podpirajo. Greš zavestno v javnost, ko veš, da si pozitiven na testu. Mislim, da se bo na koncu vseeno izvlekel iz tega,” sta menila avstralska voditelja.

Da Avstralija ni Srbija je okusil tudi Đoković ki je bil sicer izpuščen iz pripora, a njegova usoda še ni dokončna. Slava gor ali dol. V Avstralijo ne mor priti nihče, ki ni cepljen ali preboleli. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.