Tvit, ki je zrel za kazensko ovadbo. Stoji za tam Marcel Štefančič?

tviterašev

Na levi politični sceni očitno še vedno plešejo in v svoji nadutosti s svojimi žaljivimi izjavami na družbenih omrežjih dokazujejo, kakšna je njihova leva kultura.

Sovraštvo, je tista beseda, ki še vedno veje iz nadutosti predvsem tistih, ki ob Golobovi zmagi na volitvah še vedno plešejo. Tako je pred nedavnim vzklilo zavedanje, da bolj, kot plešeš bolj postajajo tvoji odzivi na družbenih omrežjih vulgarni, sovražni in nesramni. Tak primer, je primer Alema Maksutija, ki je zadnje časa slovensko tviter sceno razburjal s svojimi vulgarnimi izpadi.

Se pa na levi politični sceni najdejo tudi taki, ki se zaradi svoje sovražnosti raje skrivajo za psevdonimi. Eden takih je “Cjelski pob”, ki na svoj žaljiv način izraža nestrpnost in objestnost in stranki SDS pravi kar sekta. Očitno je bil “Cjelski pob” odličen učenec kumrovške šole. In ve, kakšno je komunistično obnašanje do drugače mislečih.

Drugi primer nekulturne in vulgarne uporabe družbenih omrežij pa je “filmoljub” za katerim naj bi, tako pravijo tisti ki ga poznajo, stal kar sam levičarski aktivist Marcel Štefančič, ki naj bi tako pozival k smrti. Tako na sliki lahko vidimo, nekdanjega predsednika vlade Janeza Janšo, Uroša Urbanijo, sedanjega direktorja TV Slovenija, Aleša Hojsa, nekdanjega notranjega ministra in ministra za kulturo v Janševi vladi Vaska Simonitija. Nad njimi pa napis smrt Janšizmu.

Ali za tvitom res stoji Marcel Štefančič, bo po vsej verjetnosti odkrila policija, saj naj bi bila tvita s konkretnim pozivom k smrti določenih ljudi, že predana policiji.

O takih grožnjah seveda ne bodo pisali levi mediji, takih novic ne boste slišali v osrednjih informativnih oddajah. Grožnje s smrtjo določenim ljudem so postale del vsakdana levičarske elite, ki misli, da ima oblast nad vsem in nad vsakomur. Kot bi bili leta 1945. In dokler  bo ta elita še naprej plesala in se napajala iz istega korita ter kratila svobodo drugače mislečim se bo v Sloveniji potrebno boriti za vsak hudoben stavek, za vsako žaljivo besedo, vsak poziv k smrti, tudi če je njih, kot bi rekel Štefančič: “Jebeno več!”  

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
92%
1km/h
100%
3°C
4°
2°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA