Twiter “eksplodiral” ob objavi Čordića, da je izgubil kulturni status!

ZLATKO
zajem slike (RTV SLO), twitter

Ob novici, da je Zlatan Čordič izgubil status samozaposlenega v kulturi s tem pa tudi nekatere privilegije, ki jih status prinaša, je “eksplodiral” tudi twitter.

Množičen odziv Zlatkovih sledilcev na twitterju

Raper Zlatan Čordić – Zlatko, eden vidnejših obrazov protestniškega gibanja proti vladi, je izgubil status samozaposlenega v kulturi in s tem tudi nekatere privilegije, ki so mu pripadali vse od 15. julija 2014, ko je bil vpisan v razvid samozaposlenih v kulturi.

Novico je Zlatan Čordič delil tudi s svojimi sledilci na Twitterju, a če bi mislili, da ga bodo sledilci tolažili in odločbo ministrstva za kulturo spljuvali, se je zgodilo ravno obratno. Velika večina ljudi odločbo podpira.

https://twitter.com/zasledovalec70/status/1333692601501966336

 

Po vsem do sedaj videnem bo sedaj raper Zlatko prepričeval javnost, da je on zgolj žrtev maščevanja zlobne oblasti. A dejstvo je, da je Čordič predvsem žrtev samega sebe in lastne nepremišljenosti, v svobodni državi pa je potrebno za svoja dejanja prevzemati tudi odgovornost.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.