Twitter uporabnik “bregles1” z grožnjo po smrti poleg Johance grozil tudi Grimsu

Kaj se dogaja v slovenski družbi? Ne samo novinarje, tudi poslance, s svojimi žaljivimi zapisi žali twitter uporabnik “bregles”. Tako je grozil Branko Grimsu, in kolumnistki “Johanci”! Kdo bo naslednji? Naš portal?

Očitno so grožnje s smrtjo nekaJ običajnega za levičarskega skrajneža, ki se na twitterju skriva pod imenom “bregles”, in je namenjen provociranju. Čez nekaj dni pa zapise na twitterju zbriše. Očitno ima omenjeni lažni profil prav poseben hobi, da v trenutku izlije svoje flustracije, potem pa, ko je potešen, te še izbriše. No očitno pa se je tokrat omenjeni profil tudi pokakal v hlače in profil na twitterju kar zaprl.

Tako sta bila tarči tega levičarskega skrajneža tudi poslanec Branko Grims in kolumnistka “Johanca”.

Ukrepal očitno ne bo nihče. Bi bilo pa zagotovo obratno, če bi namesto “Johance” zapisali Nika? Takrat bi bili v zraku verjetno vsi, od predsednice države, do predsednika vlade ter levih novičarjev s POP TV?

In kakšen bo naslednji podvig takih in podobnih levičarskih skrajnežev

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.