Mariborski SDS dobil novega predsednika. Ta je postal Franc Kangler!

Mariborski odbor Slovenske demokratske stranke je danes dobil novo vodstvo. Predsednik (bil je edini kandidat) je postal Franc Kangler.

Mariborski odbor SDS je v  dvorani zavoda Antona Martina Slomška, na Vrbanski cesti izvedel volilno in letno konferenco, kjer so članice in člani izvolili tudi novo vodstvo. Konferenco je vodil novi sekretar SDS za Štajersko Luka Simonič. Novi predsednik mariborske SDS pa je postal Franc Kangler. Izvoljen je bil tudi 15 članski odbor izvršilnega odbora, ter 5 članska nadzorna komisija.

Člani  Izvršilnega odbora SDS Maribor so postali: Izidor Jelenc, Miro V. Kodrič, Željko Vogrin, Ivan Celcer, Tatjana Najvirt, Darka Pernek Arnuš, Marko Petek, Milan Povoden, Ksenija Šeligo, Vincencij Virt, Ines Poštrak, Tatjana Petaki, Andrej Valant, Jelka Rojko in Jože Šabeder.

Člani nadzorne komisije so postali: Andrej Hirbas, Milan Koželj, Laura Mencingar, Franci Mlinarič in Nina Pelc

Volilne konference drugega največjega odbora v državi se udeležil tudi Janez Janša, predsednik SDS. V svojem govoru je poudaril, da je le sodelovanje lahko ključ do uspeha, kar se še posebej pozna v Mariboru, kjer se je odbor okrepil z novimi člani, saj sta se združili NLS in SDS. “Združitev sil je pozitivni vpliv ne le za Maribor, ampak za celo Slovenijo” je poudaril predsednik Janez Janša. Združevanje pa se že pozna v mestnem svetu, kjer je SDS postala največja svetniška skupina, ki šteje 12 občinskih svetnikov.

Franc Kangler je poudaril, da je danes pomemben dan za celo Slovenijo, kjer je za uspeh potrebno združiti vse sile in se povezovati, Kot je dejal Kangler je to ključnega pomena. Dejal je da se s trdim delom da doseči dobre rezultate in da če verjameš v zgodbo, jo moraš peljati naprej. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.