Uboga Nika Kovač spet joka, Ker jo Janez Janša omenja?

Nika Kovač, slika twitter

Uboga Nika Kovač je tokrat izlila svojo dušo in potožila, da jo je v tvitih spet omenil predsednik največje stranke v državi, Janez Janša. V teh dneh, ko njej bolj privlačni politiki uničujejo Slovenijo, se sama raje ukvarja z Janšo in se dela ubogo?

Ubogo “Nikca” se je odločila, da bo malo jokala in se pustila smiliti tistim levičarjem, ki še verjamejo vanjo. Hkrati pa bo očrnila Janeza Janšo. Se je to naučila od Baracka Obame

Zapisala je, da se je pred nekaj dnevi nekdanji predsednik vlade Janša s svojimi strankarskimi kolegi spravil nanjo. »Njegove žaljivke so zadnjih nekaj dni drugačne: naslavljajo dejstvo, da sem stara 30 let in še nimam otrok,« je zapisala in dodala: »Res je, verjetno nikoli ne bom imela otrok.« Kot pravi, ji nosečnost onemogoča predvsem zdravje, hkrati pa bo kot ženska na začetku tridesetih storila vse, da prihodnje generacije ne bodo deležne tovrstnih pritiskov, kot jih je sama.  Nika Kovač, ki je zaradi izpostavljenosti v javnosti bila deležna številnih kritik, lahko zaključi: “Če v zgodnjih dvajsetih poslušamo, da smo grde, histerične, živčne, debele in razvajene … v zgodnjih tridesetih poslušamo, da smo ničvredne, ker nimamo otrok, moža in hiše.”

Prepričana je, da gospodje na pozicijah moči na nas vedno bolj zlivajo svoje frustracije, ker niso tiho, ker so kritičen glas in ker so prisotne tudi v prostorih javnosti, ne samo v domači kuhinji.

Nebi se radi spuščali na nivo Nike Kovač, da še nam nebi kdo očital, da nanjo kdo vrši pritisk in jo žali, a resnica pač včasih res zaboli. . O Nikini politični karieri ni potrebno prav dolgo razpravljati. Saj je bila tudi sama vpeta v politiko pri stranki Levica, čeprav še vedno trdi, da je nepolitčna. In od normalnih ljudi je za pričakovati, da je njen inštitut tisti, ki je kritičen do stvari, ki se dogajajo, ne pa da je v oporo vladi.  In med tem, ko jokajoča “Nikica” zganja tak cirkus, ker jo ljudje ne prepoznajo kot pridno, vitko, delavno, preudarno, se naj raje vpraša, zakaj ji ljudje več tako ne zaupajo, razen levičarskih medijev, ki prihitijo na vsako “pasjo procesijo” kjer je poleg Nika?

In Nikica pravi, da je kritičen glas, do koga?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.