Umor v občini Starše! Žena naj bi do smrti zabodla moža, znanega športnega novinarja

PU policija trak maribor nesreča
Umor v Račah!

Policisti obravnavajo nasilno smrt 48-letnega nekdanjega športnega novinarja Aleša Tiheca. Z nožem naj bi ga zabodla žena.

Žena do smrti zabodla moža

Policisti policijske postaje Rače so bili malo pred 15. uro napoteni na intervencijo v zasebnem prostoru na območju PP Rače, v kraju Brunšvik, v občini Starše. Ob prihodu na kraj dejanja so našli moškega, ki ni kazal znakov življenja. Takoj so pričeli z oživljanjem, ki so ga nadaljevali še reševalci, vendar moškemu niso mogli več pomagati, saj je umrl. Neuradno smo izvedeli, da je po družinskem prepiru mrtev obležal 48-letni nekdanji športni novinar Aleš Tihec. 

Prve okoliščine kažejo na nasilno smrt. Zaradi tega so policisti prijeli eno osumljenko in jo pridržali. Na kraju dejanja mariborski kriminalisti opravljajo ogled kraja dejanja, ki ga v navzočnosti dežurne državne tožilke iz ODT v Mariboru, vodi dežurni preiskovalni sodnik iz Okrožnega sodišča v Mariboru. 

Pokojni Aleš Tihec je odrasel na Dravskem polju. Prihajal je iz Loke, že kot študent je bil poznan kot športni novinar. Dolga leta je delal na Pop TV, kasneje je skupaj z nogometašem Markom Simeunovićem vodil športno televizijo Sportklub, zadnja leta je delal v marketingu na TV Arena v Celju. Bil je zaljubljen v šport in tudi sam rekreativni športnik, nekaj let je bil predsednik Nogometnega kluba Brunšvik.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.