Umrl je priljubljeni hrvaški pevec Jasmin Stavros

Foto: Pixabay

V 69. letu starosti je umrl Jasmin Stavros. Za priljubljenega hrvaškega pevca je bila usodna zahrbtna bolezen, s katero se je boril zadnjih nekaj tednov.

Pevec se je s kostnim rakom boril zadnja dva meseca. Pred slabima dvema tednoma se je njegovo stanje drastično poslabšalo, zato so ga iz bolnišnice Vinograd, premestili v Jordanovac. Kljub težki diagnozi in številnim zapletom je bil pevec, ki je bil izjemno priljubljen tudi pri nas, ostajal optimističen do konca in je verjel, da bo težko bolezen premagal in se vrnil na odre.

Jasmin Stavros je bil eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev. Rodil se je leta 1954 v Splitu, glasbeno pot pa je začel leta 1970. Med njegove največje hite spadajo Umoran samDao bih sto AmerikaKad se prijatelji rastaju in še mnogi drugi, pišejo Slovenske novice.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.