Umrla je Alenka Janžekovič Čurin, ženska ki si je zaželela evtanazije!

Alenka Čurin (desno)- slika: osebni arhiv, facebook

V minulih letih, mesecih in tednih so nekateri mediji veliko pisali o Alenki Janžekovič Čurin iz Zagorja pri Svetem Tomažu v Prlekiji, katera si je zaželela evtanazije in to izpeljala v Švici.

Umrla je Alenka Janžekovič Čurin, ženska, katera si je želela evtanazije. zaradi hudih bolečin in neozdravljive bolezni. Vseskozi je prijazna ženska nizke rasti, je velikega srca, a vseskozi je poudarjala svoje bolečine. zato se je odločila za evtanazijo. Zdaj je priljubljena učiteljica, ravnateljica, plesalka, kulturnica, ženska z velikim srcem in sploh z veliko začetnico svojo obljubo tudi uresničila. 

»Njen Marijan se je v Ormož iz Šviceže vrnil sam. Alenko je v sredini meseca marca pospremil onkraj. Zlomljen, a poln ljubezni pravi, da sta se ta dan v Švici ločila le fizično, duhovno pa ostajata skupaj vse do njegovih zadnjih ur, ko se bosta ponovno našla in za večno ostala nerazdružljiva in srečna tako, kot sta bila vseh 40 skupnih let. Dragi Marijan, želimo ti neskončno ljubezni, ki s teboj še živi. Draga Alenka, počivaj brez bolečin, poišči vse svoje najdražje, ki smo jih spoznali v tvoji knjigi, in jih objemi še za nas. Zbogom, učiteljica, ravnateljica, Ženska z velikim srcem, borka za dostojno starost, prijateljica in zaupnica mnogih. Nasvidenje, draga Alenka,« so besede, ki so jih posvetili Alenki v Založbi 5KA, pri kateri je pred časom izdala svojo biografsko knjigo Sam bog naj jo bere.” To so besede, ki so jih posvetili Alenki v Založbi 5KA.

Slika: Osebni Arhiv

Tudi na družbenih omrežjih se od Alenke poslavljajo vsi, ki so jo imeli radi. Iskreno sožalje njeni družini izrekamo tudi v našem uredništvu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.