Uniformirana policista na RTV iskala Jožeta Možino! Je to nov način ustrahovanja?

Jože Možina
Jože Možina, ,zajem slike, Nova24TV

Po tem, ko se je RTV nagnila močno na levo, so v nemilosti novinarji, ki se ne strinjajo s socialistično vodeno nacionalno televizijo. Je grožnja s policijo nova praksa, novega vodstva?


Znani novinar na RTV, ki se noče podrediti novemu (socialističnemu) vodstvu  Jože Možina, je na omrežju X, sporočil, da sta ga v prostorih RTV iskala uniformirana policista. Ob tem se je vprašal: “Ali je to nov standard svobode na RTVS?”

“Policista sta me iskala v stavbi glavnega vhoda RTV, bila sta v uniformah. Govorila sta z receptorjem. V hiši me takrat ni bilo in se z njima nisem srečal niti še ne vem, kaj je bil razlog. Očitno so razlogi v smeri urednikovanja oddaje Intervju, a kakšni, ne vem. A kakršnikoli bi razlogi bili je to ravnanje skrajno, ekscesno in obsojanja vredno,” je dejal za Slovenske novice.

Na Policijski upravi Ljubljana so pojasnili, da nam na vprašanja, ki se nanašajo na konkretne fizične osebe, ne morejo odgovoriti zaradi upoštevanja določb Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Takega načina ustrahovanja smo sicer vajeni v nekem drugem režimu, katerega ima vodrstvo RTV še kako rado. Zamislite si, da bi bili takega ustrahovanja deležni novinarji, levega političnega pola, pod vlado Janeza Janše. kakšen pogrom, bi doživeli šele takrat. Sedaj pa so, ob tej novici glavni mediji v državi povsem utihnili.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.