Urban Purgar se Asti vrečko zahvaljuje za reklamo! Množična podpora z donacijami

rumeni jopiči
rumeni jopiči, slika: družbena omrežja!

Pritisk Aste Vrečko in ministrstva za kulturo, kjer želijo izbrisati povsem legalno ustanovljeno društvo za promocijo tradicionalnih vrednot, je res neverjetno. A v društvu odgovarjajo, hvala!

Ministrica Asta Vrečko, očitno ne more iz svoje levičarske kože. Hoče namreč prepovedati delovanje domoljubnega društva za promocijo tradicionalnih vrednot. Ministrica se izgovarja na zakon o društvih, ki določa, da ni dovoljeno ustanoviti društva, katerega namen, cilji ali dejavnost merijo na nasilno spremembo ustavne ureditve, na izvrševanje kaznivih dejanj ali spodbujajo k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti, razpihovanju narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti oziroma spodbujajo k nasilju ali vojni.  

Po domače povedano. Društvo ne sme zagovarjati tradicionalnih vrednot, kot so družina, vera, jezik. ne sme kritično razmišljati proti tisti, ki jim take vrednote niso blizu? Tako je pač razumeti ministrico. Očitno ministrica še ne ve, da so časi komunizma, ko so drugi odločali o tem, kdo je lahko kje , minili. Se pa Urban Purger zahvalil ministrici za “reklamo” sej naj bi društvo dobilo neverjetno veliko donacij in novih pristopnih izjav. 

Največja zahvala vsakega društva so namreč hvaležni ljudje. In ravno ti očitno stojijo tudi za društvom za promocijo tradicionalnih vrednot. 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.