Urška Klakočar Zupančič kršila zakon o volitvah. Morala bi plačati 300 evrov kazni

Urška Klakočar Zupančič, slika: tweeter

Zakon o volitvah je jasen in določa, da je na dan glasovanja na volišču prepovedana vsaka agitacija. Zakon je kršila prav predsednica Državnega zbora.

Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, tokrat ni plesala, niti se ni slikala, kot v času Marija Terezije, niti svojega oprsja ni razkazovala na pogrebu, ampak je poskrbela za škandal na volišču. Vsa razjarjena, verjetno zaradi pričakujočega poraza levega ljubljenca Milana Brgleza, se je nastopaško pred kamerami spravila nad Anžeta Logarja, a pozor, kar na samem volišču, kar pa je prepovedano.

Zakon o volitvah namreč določa, da je na dan glasovanja na volišču prepovedana vsaka agitacija. Za kršitev je predpisanih 300 evrov kazni. Klakočar-Zupančičeva je namreč brusila jezik zaradi Anžeta Logarja. Poudarila je, da si na mestu predsednika republike želi človeka z moralnimi temelji, ki ima moralni kompas, ne pa nekoga, ki se predstavlja kot nestrankarski kandidat, hkrati pa je poslanec največje opozicijske stranke.


Preberite tudi:

Poglejte si to zlobno izjavo predsednice državnega zbora.


Bo predsednica Državnega zbora plačala 300 evrov kazni?

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
90%
1km/h
75%
1°C
3°
-1°
1°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-3°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA