Ustanovitev Krščanskega foruma SDS Maribor

Krščanski Forum SDS Maribor

V četrtek je v prostorih župnije Sv. Jakoba v Limbušu pri Mariboru potekala ustanovna konferenca Krščanskega foruma SDS Maribor. Konferenco je vodil župnik g. Andrej Firbas, podpredsednik Krščanskega foruma na državnem nivoju.

Predstavil je smisel Krščanskega foruma SDS, kateri se zavzema za duhovno rast slovenskega naroda in za spoštovanje, ohranjanje ter bogatenje slovenske kulture. Krščanski forum želi združiti vse, ki sprejemajo evropske civilizacijske vrednote, v ospredje pa postavlja skrb za družino in narod.

Predsednik mestnega odbora SDS Maribor, mag. Zvone Zinrajh je v nagovoru povdaril, da naj verni člani SDS izražajo svoja stališča v tovrstnih forumih, zato je pomembno povezovanje, medsebojna pomoč in podpora. Za predsednico Krščanskega foruma je bila izvoljena ga. Ksenija Šeligo, katera bo delovala v smeri ohranjanja slovenske vere in kulture, na temeljih medsebojnega spoštovanja.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.