Kateri prispevki so bili v letu 2018 najbolj brani na našem portalu?

Leto je skoraj že pri kraju. Mi pa smo izluščili 5 najbolj branih člankov, ki ste jih, drage bralke in bralci vzeli za svoje od meseca avgusta do decembra.

Naše bralke in bralce očitno zelo zanima politika, še posebej lokalna. So pa zanimive tudi teme o dogajanju v mestu Maribor in bralke in bralci ste tisti, ki pomagate tudi pri pogrešanih osebah.

V avgustu smo objavili članek, da je v Šentilju pogrešano dekle. Na členek Pogrešajo dekle iz okolice Šentilja, se vas je odzvalo zelo veliko. Dekle so kasneje našli srečno in zdravo.

20. avgusta pa je Mariborčane pretresla vest, da je v 21. letu starosti umrl humanitarec in velik navijač NK Maribor Rok Črnic. O njem smo tudi na našem portalu veliko pisali, naredili pa smo tudi posebno reportažo o njegovem delu. MARIBOR ŽALUJE, umrl je komaj 21 letni ROK ČERNIC


. Bralke in bralci ste se na prispevek množično odzvali.

Burno ste se bralke in bralci našega portala odzvali tudi na zapis:  Neverjetno, kaj je naredilo (bivše) ministrstvo Karla ErjavcaTakrat smo objavli členek o tem, da je nekdanje ministrstvo za zunanje zadeve izdalo status, da lahko oseba, ki ji je v Sloveniji priznan status azilanta ali begunca, poda vlogo za izdajo potnih listov za družinske člane, ki se bodo tako lahko preselili v Slovenijo.

Veliko naših bralk in bralcev je prebralo tudi členek o eksploziji na Pobrežju. Bili smo eni prvih, ki smo objavili članek, na kar nas je opozoril naš bralec z Nasipne ulice. Členek najdete na tem naslovu: Močna eksplozija v bloku na Pobrežju. Vsaj trije poškodovani.

Najbolj pa ste prebirali članek o lokalni politiki v Mariboru. Naša ekipa je tudi med samimi volitvami na terenu spremljala rezultate. Največ ogledov pa je zabeležil členek, ki smo ga podnaslovili: Vse neumnosti v kampanji Saše Arsenoviča. Zapisali smo, katere izjave (sedaj že župana) Saše Arsenoviča so najbolj odmevale na družbenih omrežjih. Članek je dosegel kar 14000 ogledov. Lahko si ga ogledate tudi na povezavi TUKAJ.

Če imate tudi vi za nas kakšno novico, se vam je kaj zgodilo? Pišite nam ne naš elektronski naslov: i[email protected].

Pred prihajajočimi božičnimi prazniki vam vse dobro želi ekipa e-Maribor!

 

VREME

Maribor
megla
93%
0.5km/h
15%
13°C
15°
13°
12°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.