USTAVITE Marka Koprivca. Politiko SDS je označil za stranko diktature in fašizma.

Marko Koprivc

Le kdo bi razumel, kaj se plete po glavi ponosnemu nasledniku zveze komunistov, ki se klanja klavcem, Marku Koprivcu, ki s svojimi nebulozami hodi po robu normalnosti.

Marko Koprivc žaljivo nad stranko SDS

Stranka SD ima v parlamentu, kar nekaj zmernih ljudi. Jani Prednik recimo, je ob božiču Slovencem voščil blagoslovljen božič, a pri stranki izstopajo predvsem taki, ki se še vedno niso poslovili iz enopartijskega komunističnega sistema in so prepričani, da lahko vladajo le oni.  Za Marka Koprivca, pa ne moremo trditi niti to, da je sploh doumel, da komunističnega sistema pri nas ni več. 

Z svojimi  izjavami pa Marko Koprivc večkrat ruši normalno demokratično razpravo, širi sovraštvo, žali in priliva olje na ogenj. Zapisal  je namreč: “Na današnji dan se je v Sloveniji uradno začel fašizem in pot v enopartijsko diktaturo pod dinastijo stranke SDS.”

V času Koprivčevega mišljenja, torej od leta 1945 naprej,  so take ljudi, ki so žalili oblast peljali na Goli otok, druge so klali in streljali v jamah in rudnikih, v današnjem svetu demokracije, pa bi take morali strpati v ustanove, ki se ukvarjajo z nenadzorovano miselnostjo ljudi. 

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
70%
3.1km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.