Poglejte si to izprijenost stranke SD, ki jo je razkril kar njihov bivši član

Tanja Fajon, SD
Tanja Fajon, fotomontaža

Gre lahko stranka SD še nižje? Sodeč po zapisih na twitterju, kjer sw nespodobno oglašajo Tanja Fajon, Marko Koprivc, Uroš Javševec in ostali “komunisti”, zagotovo nižje ne gre.

Vsa beda Socialnih demokratov v dveh slikah

Zločinsko in hinavsko je najprej pozivati na proteste, kjer se širi virus, kar bi posledično lahko privedlo tudi do smrtnih žrtev, pozneje pa te smrti izkoriščati za medijsko propagando. Gre za svinjarijo, ampak kot smo enkrat že slišali: vsaka svinjarija na žalost še ni kaznivo dejanje.

Vsa moralna izprijenost Stranke SD in Stranke LMŠ razložena v dveh slikah od bivšega člana SD,” je zapisal premier Janez Janša ob hinavščini Stranke SD, ki najprej poziva na množične proteste, kjer se spodbuja širjenje koronavirusa, zatem pa zlorablja žalovanje za umrlimi za Covidom-19 s postavljanjem zastavic v ljubljanskem Tivoliju, da je zadeva videti kot kakšno vojaško pokopališče.

Sliki povesta vse!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.