Užaljeni Golob nad Kučana. Razlog pa, podpora Nataši Pirc Musar!

kučan, golob
fotomontaža, Demokracija

Na levi se bodo pobili med seboj? Po tem, ko je nekdanja (udbašica) Marta Kos stisnila rep med noge, je stranka Gibanje svoboda skupaj z Socialnimi demokrati predstavila novo levo “zvezdo” Milana Brgleza. A le-ta ni všeč prav vsem. Še Kučanu ne!

Znotraj tranzicijske levice še nikoli ni bilo takšnih javnih napadov novih obrazov ali drugih politikov tranzicijske levice na Kučana, kot jih že drugič uprizarja Robert Golob. Užaloščeni predsednik vlade, ki zase misli, da je božanstvo? Kot piše Požareport za Goloba pravijo, da ne ceni uslug, kaj šele, da bi se zanje znal zahvaliti, in ja, brez Kučana tudi Goloba na funkciji predsednika vlade danes ne bil bilo. Ampak Milan Kučan, kot ga poznamo, tega ne bo pozabil, niti slučajno.

Niti slučajno ne gre hvaliti Kučana, ki se kljub temu, da je že betežen starček, še vedno vtika nos v politiko in meša štrene, tam, kjer mu to ni potrebo. Tako se je odločil da bo podprl žensko, ki je polna afer Natašo Pirc Musar, katere ne mara v bistvu nihče. Tudi z mediji, tako levimi, kot desnimi se je že uspela skregati. Zaradi svojih nepospravljenih omar (sporne poslovne in druge preteklosti), pa tudi zaradi svojih značajskih lastnosti, je sicer povsem neprimerna za funkcijo predsednice Slovenije. A še vedno stoji bolje, kot Milan Brglez, katerega se je že prijel vzdevek blefer. Še posebej, ko gre za njegove okostnjake na Šahovski zvezi.

Je pa pričakovati, da bodo mediji in novinarji tranzicijske levice v drugem krogu predsedniških volitev orkestrirano ter brutalno napadli – Anžeta Logarja, ne glede na to, kdo na levi mu bo stal nasproti. A verjetno če bo v drugem krogu stal Milan Brglez bo to bolj izrazito.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
75%
1.5km/h
93%
-4°C
-3°
-5°
-3°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA