V bližini gasilske brigade Maribor zagorel kombi. V zraku polno dima! Ekskluzivni posnetki!

Požar na Tržaški cesti

Ob 8.39, se je v bližini Gasilske brigade Maribor, pred TC Mercator Cash and carry na Tržaški cesti zaslišala manjša eksplozija.

Na pomoč so odhiteli gasilci Gasilske brigade Maribor in ugotovili, da gori kombi parkiran na parkitišču pred omenjeno trgovino ogenj pogasili. Kljub temu je nastalo veliko dima, katerega so zavohali tudi stanovalci bližnjega bloka na Regentovi ulici.

Požar je gasilcem uspelo pogasiti v pičli minuti. Prav tako so preprečili, da se ogenj v kombiju nebi še naprej širil. Posnetek požara je ujela tudi kamera našega portala

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.