Na pomoč! Malečnik ponovno ostal brez družinskega zdravnika!

Dosedanjemu koncesionarju ni uspelo predložiti vseh dokazil o izpolnjevanju pogojev za začetek izvajanja dejavnosti. Tako Malečnik ostaja brez družinskega zdravnika.

 

Mariborska občina bo ponovila postopek podelitve koncesije za družinsko ambulanto v Malečniku. Spomnimo, januarja je odpoved dala zdravnica zasebnica Darja Betec, nato pa je občina na novem javnem razpisu koncesijo podelila Medicinskemu centru Julius. Ker slednjemu v šestih mesecih ni ni uspelo skleniti pogodbe o financiranju koncesijske dejavnosti z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), saj niso uspeli predložiti vseh dokazil o izpolnjevanju pogojev za začetek izvajanja dejavnosti, mu je občina pred časom koncesijo odvzela. Piše portal Maribor24.

 

V Malečniku so tako od januarja letos brez družinskega zdravnika. Kot so že večkrat izpostavili v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca, so MOM spet obvestili, da nimajo kadrovskih možnosti za prevzem koncesije. Zato so se na MOM odločili za nov razpis. 

Upajmo, da tokrat rata in da Malečnik končno dobi zdravnika, kot si ga zasluži.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.