V bošnjaških medijih zgroženi glede morebitne kandidature Dominike Švarc Pipan za ministrico

zajem zaslona
V Bosanskih medijih

Nevzgojena podpredsednica stranke SD Dominika Švarc Pipan, te dni polni naslovnice bošnjaških medijev, zaradi morebitne kandidature za pravosodno ministrico.

Kot poroča portal Slobodna Bosna, bi morala javnost v BiH vedeti nekaj podrobnosti, o morebitnem imenovanju pravosodne ministrice Dominike Švarc Pipan. Je članica SD pod vodstvom Tanje Fajon. Dominika  je kot strokovnjakinja delala na Meddržavnem sodišču v Haagu in na tožilstvu Sodišča za nekdanjo Jugoslavijo. Delala naj bi na pregonu Vojislava Šešelja. Je pa,  nenadoma začela delati v odvetniški pisarni,  katero je najel vojni zločinec Radovan Karadžić!? Eden od ustanoviteljev te pisarne Marko Sladojević je za Novosti celo dejal: “Braniti Karadžića je kot igrati za Real Madrid.”

Da je Dominika neprimerna za funkcijo, kot je ministrski stolček, veliko pove tudi njena nevljudna gesta v času volilne kampanje:

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.