V Dupleku otvorili eno najlepših dvoran! (slike, video)

slika: Maribor24

Velik dan za občiino Duplek. Otvorili so namreč novo dvorano s kar 300 sedeži. Ob tem so po slavnostnem prerezu traku, pripravili pestro glasbeno-kulturno prireditev.

V Dupleku otvorili dvorano za 300 ljudi

Zaradi korona ukrepov na otvoritev niso povabili širšo javnost, ampak so organizirali neposredni prenos otvoritve. Med nastopajočimi je bila tudi Maja Keuc. Novo pridobitev pa so na daljavo pozdravili številni znani med drugim Tadej Toš, Nina Pušlar, Marcos Tavares, oglasil se je tudi predsednik države Borut Pahor, piše portal Maribor24.

Ravnatelj OŠ Duplek Dano Novak je dejal: »Tako občina, kot osnovna šola bomo skrbeli, da ne bo nikdar prazna in brez vsebine. Kvaliteta našega dela v zavodu se bo zagotovo bistveno povečala, o neprecenljivem zadovoljstvu zaposlenih, otrok in občanov, pa ne rabim niti govoriti.«

»Danes je zame poseben dan. Dan, ko lahko rečem: imamo jo, lepa je in naj nam dolgo služi. Ob normalnih razmerah bi bila otvoritev drugačna, dvorana pokala po šivih kljub svoji velikosti, otroci bi s svojimi nastopi in iskricami v očeh še dodatno ogreli naša srca,« pa je povedal župan Občine Duplek Mitja Horvat.

Slike z otvoritve:

Občinska svetnika občine Duplek Marko Rems in Natalija Pečar

slike in video: SDS Duplek 

MG


VREME

Maribor
oblačno
84%
2.1km/h
91%
23°C
23°
21°
22°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.